Boho Club ، The Secret Green Retreat of Marbella و یک رستوران

اتاق ناهار خوری بوهو

این رستوران همچنین برای صبحانه ، ناهار و شام برای عموم علاقه مندان باز است و صرف غذا از یک غذای واقعی لذت می برد. این یک واحه واقعاً شیک ، بزرگ و زرق و برق دار ، با تراس بزرگ و پذیرایی است. با شکل معروف ، دیگو دل ریو در راس آن ، ظروف تهیه شده ظریف و تصفیه شده هستند. او که یک سرآشپز ستاره میشلن است ، علاقه زیادی به غذاهای اندلس ، در صورت امکان ، تهیه منابع طبیعی و طبیعی از بسیاری از تأمین کنندگان در منطقه دارد. از منوی مزه دار یا à la carte آن را انتخاب کنید.

نگران نگاه کردن برای انتخاب

در این منو تعدادی پیش غذای پر شور ، ذوب شدن در دهان و دسرهای دلخواه ارائه می شود. هر آنچه را که انتخاب کنید ، اشتباه در اینجا غیرممکن است ، که البته به این معنی است که شما می خواهید دوباره برگردید تا دوباره از این تجربه لذت ببرید. زیتون های مارین شده روی میز را که به سختی می توانید کنار بگذارید ، از دست ندهید و به جای تهیه روغن برای نان خوشمزه – فوکاسیا و قهوه ای روستایی – به شما توصیه می شود آن را در بهترین روغن زیتون ارگانیک جهان ، فینکا فرو کنید. لا توره ، که چندین سال متوالی این افتخار را دریافت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *